fcb.portal.reset.password

Xavi Pascual ha celebrat amb els seus jugadors el títol / GERMÁN PARGA - FCB

Després de proclamar-se campions de la Lliga Asobal a Zamora, Xavi Pascual, Raúl Entrerríos i la directiva Susana Monje han passat pels micròfons de Barça TV, on han mostrat la seva satisfacció pel cinquè títol de Lliga consecutiu. El tècnic blaugrana ha volgut destacar que “l’equip ha fet un esforç encomiable durant tota la temporada, anant a camps complicats i donant sempre el màxim”. Pascual ha confessat: “Com a soci he dit a l’equip que em sento orgullosíssim de la feina que han fet”.

A continuació detallem les declaracions de Xavi Pascual, Raúl Entrerríos i Susana Monje, directiva responsable de la secció d'handbol:

Xavi Pascual

“Podem estar més o menys encertats, ho podem fer millor o pitjor, però a l’equip no se li pot dir mai que no hi va. L’equip té gana i ho demostra”.

“Avui s’havia de sortir al camp a mostrar que volíem aquesta Lliga, que era nostra, que la volíem guanyar nosaltres i no que ens la regalés ningú”.

“És una feina tapada de molta gent, que no participa a la pista però que està treballant amb nosaltres. Aquest títol també va per ells”.

Raúl Entrerríos

“S’ha de seguir, perquè el més positiu és que no hem acabat i encara queda molt per davant. Tenim la Copa del Rei i la Champions League, que hem d’intentar guanyar com sigui”.

“Una Lliga és un títol únic que premia la regularitat, és quelcom molt gros i toca celebrar-ho com cal. Demà ja canviarem el xip”.

Susana Monje

“Estem molt contents, és una Lliga de rècord i s’han batut fites que semblaven impossibles fa uns anys”.

“Aquest títol té molt mèrit, sobretot perquè s’ha guanyat amb esforç, amb respecte i estant sempre molt concentrats”.

“Aquest equip està preparat per aconseguir aquestes fites i moltes més”.


FCB Handbol: Reaccions títol de lliga 2014/15 by fcbarcelona
Tornar a dalt