Xavi Pascual: “Hem d’intentar portar el nostre ritme”

Xavi Pascual: “Hem d’intentar portar el nostre ritme”

El tècnic blaugrana lloa les virtuts del Kolding i veu la iniciativa en el joc una de les claus del partit de diumenge

Dissabte al matí els blaugranes marxaran cap a Dinamarca per jugar diumenge a les 16.50 h davant el KIF Kolding Kobenhavn i Xavi Pascual ha valorat davant els mitjans informatius un partit entre els dos equips invictes del Grup B.

Solvència i ritme de joc

Preguntat sobre quina seria la clau del partit, el tècnic del Barça d’handbol ha explicat: “Nosaltres hem d’intentar portar el nostre ritme. Serà un partit dur”.

“El seu sistema defensiu és un 6-0 molt contundent i en atac mostra coses diferents a la resta. Tenen un joc molt agraït pel públic”. Així definia el joc dels danesos Xavi Pascual.

I en referència al joc dels locals ha manifestat: “Anem a veure si som capaços de contrarestar-ho amb el nostre sistema defensiu i que en atac siguem solvents a l’hora de llançar a porteria”.

Partit important

“És un partit molt important. Tindrem davant un dels rivals més forts que hi ha a Europa a la seva pista. Serà complicat amb un equip que té molt bons jugadors a totes les posicions”, opina Pascual.

L’entrenador blaugrana recordava que "si ha guanyat el campió d’Europa per alguna cosa serà” i és que el KIF Kolding Kobenhavn es va imposar, a la primera jornada de Champions, per 35 a 21 a l'SG Flensburg-Handewitt.

A Dinamarca viatjaran els 16 jugadors del primer equip. Karabatic, que no va poder jugar dimecres davant l'Osca per una indisposició estomacal, ja s'ha entrenat divendres amb l’equip i serà al grup que anirà a terres daneses.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut