Xavi Pascual: “Estic molt satisfet de l’entrega de l’equip”

Xavi Pascual: “Estic molt satisfet de l’entrega de l’equip”

El tècnic blaugrana ha repassat l’estat de l’equip i el partit de semifinals de la Supercopa de Catalunya el dia abans de jugar a la Roca.

Arriba ja la competició oficial per al Barça d’handbol. Els blaugranes juguen divendres a les 20 h, a la pista de BM La Roca, la semifinal de la Supercopa de Catalunya. Abans del primer partit oficial, Pascual ha parlat amb els mitjans informatius sobre com es troba l’equip i sobre com afronta el partit de divendres.

Continuar creixent

Els blaugranes arriben a la semifinal, com ha explicat Pascual, “amb molt volum de treball”. “La gent està cansada i lenta però és el que toca a aquestes alçades de la temporada. Estic molt satisfet de l’entrega de l’equip, però molt lluny encara del que podem oferir”, ha assegurat el tècnic.

La competició ajuda l’equip: “Jugar sempre va bé. Ens ajuda a utilitzar millors mecanismes que als entrenaments”, comentava el tècnic del Barça d’handbol

Una festa de l’handbol català

Pascual es felicitava de poder jugar contra el BM La Roca, nou equip de la segona categoria de l’handbol estatal: “L’handbol català ho està fent millor perquè els equips puguin arribar a dalt i sempre és important que el la Roca, el Bordils i el nostre segon equip estiguin allà; és una pena que no pugui estar-hi també el Sant Martí”

“Hem d’intentar seguir en aquesta línia de tenir més equips catalans a la Divisió d’Honor B. A tots ens ajuda jugar partits de rivalitat i també tenir menys desplaçaments”, explicava Xavi Pascual.

Recordant els darrers anys del nou format de la Supercopa de Catalunya d’handbol, l’entrenador blaugrana recordava: “El pavelló a Bordils, les dues darreres semifinals, ha estat ple i ha estat una festa. A la Roca serà igual i intentarem jugar bé. Són molt positius per a l’handbol aquests partits.”

“Han fet canvis, amb incorporacions de joves jugadors que mantenen el seu estil”, afirmava Pascual quant a la plantilla del BM La Roca per a la seva nova etapa a la Divisió d'Honor Plata.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut