Xavi Pascual: “Ens interessa un partit dur”

Xavi Pascual: “Ens interessa un partit dur”

L’entrenador blaugrana ha valorat l’última jornada de Lliga dissabte contra l’Ademar de Lleó (16.15 h), en què s’oferirà el trofeu de campions de Lliga a l’afició, que gaudirà de l’entrada gratuïta

Xavi Pascual ha repassat l’actualitat del Barça d’handbol i ha valorat el partit que l’equip jugarà dissabte contra l’Ademar de Lleó al Palau Blaugrana (16.15 h), en l’última jornada de Lliga. “Ens interessa un partit dur, com vam tenir el cap de setmana passat a Granollers, per anar-nos preparant per a la Final Four”, ha destacat Pascual. El preparador català també ha subratllat la feina que ha fet l’equip durant tot l’any. “A aquestes alçades de temporada som on voldríem ser tots”, ha dit Pascual, que ha afegit que està “molt satisfet” del que han fet fins ara.

Sobre el rival, l’Ademar de Lleó, el tècnic blaugrana ha destacat que és un equip que sempre pressiona. “Tenen una manera de jugar bastant desinhibida i descarada. A la primera volta ens van fer molts gols, va ser un partit una mica estrany. Suposo que tampoc estarem tan fins en atac com vam estar allà, així que serà un altre tipus de partit”, ha dit Pascual. El tècnic català ha confirmat les novetats de Siarhei Rutenka i Dani Sarmiento a la convocatòria i la baixa de Joan Saubich.

Oferiment del trofeu i entrada gratuïta

El que serà l’últim partit de la temporada de l’equip al Palau Blaugrana serà també una festa per als jugadors blaugrana, que oferiran el trofeu de campions de Lliga a l’afició culer. A més, tots aquells que desitgin anar al Palau tindran l’entrada gratuïta. “Espero que la gent que hi vingui pugui gaudir. Que puguin estar amb l’equip, que sigui un partit entretingut per a tothom i una festa per a nosaltres”, ha destacat Pascual.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut