Xavi Pascual: “Ens coneixen perfectament”

Xavi Pascual: “Ens coneixen perfectament”

La Champions d’handbol retorna al Palau cinc mesos desprès del darrer partit de competició europea a casa

Diumenge a les 12.30 h el Barça d’handbol i l’Orlen Wisla Plock jugaran la segona jornada de la VELUX EHF Champions League al Palau Blaugrana i en directe per Esport3. Pascual ha valorat el partit davant l’equip que entrena Manolo Cadenas, el seu predecessor a la banqueta blaugrana.

Lluita, entrega i intensitat

Així definia Xavi Pascual les característiques del rival de diumenge al Palau Blaugrana: “Els equips de Manolo Cadenas, tenen lluita, entrega i intensitat. Montoro té una capacitat de llançament extraordinària i Rodrigo Corrales està en una línia d’evolució molt similar a Gonzalo Pérez de Vargas, és un porter amb moltes garanties”.

“Juguem a casa i hem de fer tot el possible per treure dos punts. Ells ens coneixen perfectament, tan a nivell de jugadors com del seu entrenador i això ens dificulta la tasca”, explicava el tècnic blaugrana.

Pascual no podrà comptar amb les baixes de Víctor Tomás per lessió i la de Rutenka per sanció. En el seu lloc entren a la llista Beto Miralles i el porter del filial Fran Revuelta.

Wisla Plock rival de nivell

Els homes entrenats per Manolo Cadenas es disputen la supremacia de l’handbol polonès amb el Kielce de Talant Dujshebaev. Els homes de Cadenas arriben al Palau desprès d’haver empatat a 25 davant el Mielec, a la darrera jornada de la lliga polonesa.

A Europa, a la primera jornada, van superar amb comoditat a Besiktas per 28 a 19. A més a més dels exjugadors blaugranes Montoro i Corrales, l’equip de Cadenas presenta jugadors de nivell.

Noms com Rocha, Nincevic, Ghionea o Tioumentsev demostren el nivell competitiu del rival blaugrana de diumenge.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut