Xavi Pascual: “Els dos punts a Aranda valen igual que els de Logronyo”

Xavi Pascual: “Els dos punts a Aranda valen igual que els de Logronyo”

El tècnic blaugrana se centra en el partit de dimecres i no pensa en l’enfrontament de diumenge davant el Flensburg

Xavi Pascual ha remarcat la importància de poder guanyar a Aranda i no anar més enllà. L’entrenador del Barça d’handbol destaca la millora dels locals durant aquesta temporada i explica que l’objectiu és treure dos punts de la sempre animada pista dels castellans.

Res més al cap

Xavi Pascual no ha deixat marge al dubte quan li han preguntat sobre si l’equip pensa en el Flensburg: “Ens juguem dos punts importants. Anirem amb tot el que tinguem per guanyar el partit i seguir al capdavant de la classificació i quan arribi diumenge ja en parlarem”.

Sobre si era difícil mantenir la concentració de l’equip entre dos partits de Champions, el tècnic del FC Barcelona d’handbol declarava: “Sigui complicat o no, és el que hem de fer. Els dos punts a Aranda valen igual que els de Logronyo. L'única solució és guanyar”.

Millorant amb el pas dels anys

El BM Villa de Aranda viu la seva tercera temporada a la Lliga Asobal. Sobre l’actuació dels castellans en aquesta temporada, ‘Pasqui’ opinava: “Han millorat moltíssim, han fet bons resultats i han estat sempre en els partits. Han eliminat l'Anaitasuna en Copa del Rei i s’ha de tenir cura. La seva afició pressiona molt i els ajuda moltíssim”.

L’entrenador del Barça d’handbol dóna descans a Raúl Entrerríos, recupera Joan Saubich i incorpora a la llista el jove lateral del segon equip, Oriol Rey.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut