Xavi Pascual: “El Zagreb és incapaç de perdre a casa”

Xavi Pascual: “El Zagreb és incapaç de perdre a casa”

El preparador català ha destacat la dificultat de jugar a la pista de l'RK Zagreb, on els blaugranes juguen dijous l’anada de quarts de final de Champions (20.10 h – Esport3)

L’entrenador del FC Barcelona d’Handbol, Xavi Pascual, ha volgut posar de manifest la dificultat que comporta l’enfrontament de dijous contra l'RK Zagreb (20.10h - Esport3) en l’anada de quarts de final de la Champions. “Som conscients de la dificultat que comporta jugar els quarts de final d’aquesta competició. Intentarem jugar al millor possible. Hem preparat molt bé el partit, però sabent que juguem contra un equip que és incapaç de perdre a casa. A la seva pista han tret molt bons resultats amb les victòries contra el Kiel i el PSG”, ha dit el preparador català abans de marxar cap a la capital croata.

Per Pascual, l’RK Zagreb és reflex del seu entrenador, Veselin Vujovic, que va ser excompany de Xavi Pascual a Barcelona. “Faran un joc agressiu, faran tot el possible per a guanyar. Vujovic és un competidor nat i intentaran fer el seu joc”, ha considerat Pascual, que incideix en el fet que ”no serà un partit gens fàcil”. “No em preocupa l’ambient que hi hagi, em preocupa com nosaltres enfoquem el que tinguem al davant. M’han de preocupar els jugadors que jugaran a l'equip rival”, destaca Pascual en relació amb el gran futur que té el Zagreb. “Em recorda la Jugoplastika. És un equip en què potser en els propers tres anys començaran a sortir jugadors espectaculars dels quals ara mateix no parla ningú”, ha finalitzat.

Víctor Tomàs destaca el caràcter del Zagreb

Per la seva banda, Victor Tomàs ha parlat dels partits d’anada de quarts de final anteriors per no caure en els mateixos errors enguany. “Estem preparats, ens hem entrenat des de fa diverses setmanes amb tot el que fa el Zagreb. Els anys anteriors hem fet tres anades de quarts de final desastroses i no podem tornar a fer un partit així”, ha dit el capità blaugrana, que destaca que Vujovic  “ha donat un caràcter especial al Zagreb”. “En defensa i en porteria són molt perillosos”, ha afegit finalment Tomás.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut