Xavi Pascual: “El Wisla és un equip molt ben treballat”

Xavi Pascual: “El Wisla és un equip molt ben treballat”

“El rival ens exigirà que estiguem al màxim nivell si el volem guanyar”, ha assegurat

El FC Barcelona d’handbol viatja  a Polònia per enfrontar-se dissabte a les 18.30 hores al Wisla Plock en partit de la VELUX EHF Champions League. Tot i ja estar matemàticament classificats per a la següent ronda, Xavi Pascual qualifica d’“importantíssim” el partit contra els polonesos. “Tenim un bon avantatge al capdavant del grup, però és un partit de Champions fora de casa. No és fàcil, juguis contra qui juguis”, considera el tècnic blaugrana, que creu que el Wisla Plock és “un equip molt ben treballat”.

 Pascual, que podrà comptar amb la totalitat de la plantilla, remarca que el de dissabte és “un partit important per al Wisla i per a nosaltres, independentment del que hagi passat abans, que nosaltres ja estiguem classificats i ells pràcticament ho estiguin”. “El que és més important és que siguem capaços d’imposar el nostre ritme”, ha afegit el tècnic blaugrana, que considera que el rival “exigirà que estiguem al màxim nivell si el volem guanyar”.

Els ulls també estaran posats en el que succeeixi en el partit entre el Kolding Kobenhavn i el Besiktas. Una victòria dels blaugranes a Plock, lligada a una derrota dels danesos davant dels turcs, asseguraria matemàticament la primera plaça del grup B al Barça.

Un equip molt intens

El rival del Barça, entrenat per Manolo Cadenas, un vell conegut de l’afició blaugrana, és quart del grup amb 7 punts. Pel tècnic del Barça, el rival de dissabte arriba molt bé a l’enfrontament. “És un equip molt intens. Hem d’estar atents a les circumstàncies que es produeixen en el joc i donar la nostra millor versió”, ha afirmat Pascual.

El Wisla, que ja va ser capaç de guanyar en l’edició de l’any passat el Veszprém, enguany va treure un empat a la difícil pista del Kolding Kobenhavn. Pascual considera que l’equip polonès “està fent resultats molt equilibrats en tots els partits i és capaç de guanyar qualsevol”. “Pot defensar amb qualsevol sistema defensiu, en atac té variants, juga molt bé els desdoblaments sense pilota i és un equip que corre.  És un equip molt complet”, ha finalitzat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut