Xavi Pascual: “El cap de setmana serà una altra història”

Xavi Pascual: “El cap de setmana serà una altra història”

“El partit important és el de dimarts”, destaca el tècnic blaugrana, i indica que ja hi haurà temps per parlar dels vuitens de Champions

Dimarts a les 20.30 h la jornada 21 de la Lliga Asobal Bauhaus arriba al Palau Blaugrana. Pascual i els seus homes tindran al davant el Fertiberia Port Sagunt, dies abans de la disputa, diumenge a Aalborg, de l’anada dels vuitens de final de la VELUX EHF Champions League.

Centrats en el Port Sagunt

“Són dos partits diferents. El partit important és el de dimarts, són dos punts. La feina l’hem de fer nosaltres. Hem preparat bé el partit; hem d'intentar assolir dos punts i el cap de setmana serà una altra història”, explicava Pascual als periodistes responent a la pregunta de si es reservaven per al partit de diumenge.

Pascual encara no podia afirmar quins seran els jugadors que sortiran dimarts a la pista: “Avui Rutenka tenia un problema estomacal i no ha pogut entrenar-se. No sabem si demà el tindrem. La llista, com sempre a casa, la faig la mateixa tarda, però no variarà gaire de les darreres”.

Fertiberia Port Sagunt, un equip amb gol

Xavi Pascual recordava que els de València “estan fent una bona temporada”. “És un equip molt golejador; com a prova, els 32 gols que van aconseguir davant un equip que defensa molt bé com el Benidorm”, ha afirmat el tècnic.

“Cal destacar Benatonis, amb 15 gols l’altre dia, la capacitat ofensiva de Malasinskas…, i la mala sort de la lesió de Víctor Álvarez”, explicava Xavi Pascual respecte de la plantilla del Port Sagunt.

Debut de Revuelta a la Lliga

Dissabte passat a Conca el jove porter del Barça B Fran Revuelta va disputar el seu primer partit de Lliga amb el primer equip. Revuelta s’uneix a una llarga llista d’homes de les categories de formació que han debutat amb Pascual com Ariño, Pérez de Vargas..., entre d’altres.

“Estic content pel debut en Lliga de Fran Revuelta. És un jugador fet a casa i pel fet que la gent de casa vegi que pot jugar. Per als nois de Sant Boi, d’on és ell, és important”, assegurava Pascual.

“La nostra base i les escoles que aporten jugadors veuen que els seus jugadors poden arribar a dalt”, deia l’entrenador del Barça d’handbol.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut