Xavi Pascual: “Donem al Granollers tracte de partit de Champions”

Xavi Pascual: “Donem al Granollers tracte de partit de Champions”

El tècnic blaugrana i l’entrenador del Fraikin BM Granollers, Carlos Viver, han compartit la roda de premsa prèvia al derbi de dimarts

Dimarts és un dels partits més esperats de la temporada. Barça i Granollers es veuran les cares a les 20.30 hores al Palau Blaugrana, i un dia abans ha estat l’hora de veure com estaven ambdós equips. Pascual i Viver han parlat amb els mitjans informatius de manera conjunta a la sala de premsa del Palau.

Respecte mutu

Xavi Pascual recordava que “el Granollers està a la fase de grups de l’EHF i a la Copa Asobal. Demostren que són un equip que està jugant a un molt alt nivell competitiu. Defensen molt bé, i si són el segon classificat és que s’ho han treballat i s’ho mereixen”.

“Són un equip favorit per estar a la Champions 2015/16. Donem al Granollers tracte de partit de Champions”, ha afirmat el tècnic blaugrana.

Segons Carlos Viver, entrenador del Fraikin BM Granollers, “tocarà patir i gaudir el Barça d’handbol. Té molt mèrit el que estan fent. Són un equip amb majúscules. És molt valorable la feina que estan fent”.

Partit especial per a ambdós entrenadors

Un derbi és un dia especial per a Xavi Pascual: “Jugar contra el BM Granollers sempre és especial. Els derbis són sempre especials. El Fraikin BM Granollers és el segon equip de la Lliga i són un equip molt solvent. Cada cop que vénen a jugar al Palau Blaugrana juguen bé. Recorden segur el partit de la Supercopa, que ens van donar molts problemes”.

“La derrota de dissabte l’hem d’assumir com el que és. En esport guanyes i perds i formen part de la dinàmica. L’equip és madur i això es demostra quan vénen moments dolents, en què cal aixecar-se al més aviat possible, i dimarts tenim l’oportunitat de demostrar la nostra millor versió davant un gran rival”, recordava el tècnic blaugrana.

Per al tècnic dels vallesans, jugar a Barcelona és “un partit important”. “Jugar davant el Barça sempre és una festa. La nostra intenció és estar en tot el partit. Tenim davant un rival de somni i volem donar guerra tot el partit”, assegurava.

“El partit de la Supercopa Asobal és una referència molt vàlida per a nosaltres. Vam donar molt bona imatge, vam competir fins al final i vam estar molt concentrats. El nostre estat d’ànim és molt positiu. Estem competint bé”, afirmava Viver.

El Palau Blaugrana, clau

Per Pascual “és un partit fonamental”. “Un partit molt important per a nosaltres. Un darrer precedent semblant va ser la final de la Copa Asobal davant el Granollers, on 4000 persones van venir al Palau Blaugrana”, afegia.

“Serà bo per a nosaltres que vingui la gent del Barça i del Granollers al Palau, perquè un bon ambient és bo per a tots i és bo per a l’handbol. Estic convençut que serà un gran espectacle”, deia l’entrenador del Barça d’handbol.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut