Xavi Pascual: “Anirem amb tot per guanyar”

Xavi Pascual: “Anirem amb tot per guanyar”

La Lliga torna al Palau Blaugrana i els blaugranes volen seguir invictes a la competició

Dimarts a les 20.30 h, el Barça d’handbol rep a casa l’Helvetia Anaitasuna en el retorn de la Lliga Asobal al Palau. Xavi Pascual ha valorat, davant els mitjans informatius, l’estat de l’equip, el possible retorn de Karabatic i com els blaugranes afronten el partit de demà.

L’estat de forma

Preguntat sobre l’estat de forma de Nikola Karabatic, Xavi Pascual deia: “Demà anirem amb tot per guanyar. No tinc un altre pensament al cap. El tema que no jugués Karabatic no respon a rotacions. Són coses físiques i vam decidir que no jugués. Demà hauria de poder jugar, però si té molèsties no jugarà, ni ell ni ningú que tingui cap problema que es pugui desenvolupar en un futur”.

L’estat de forma de l’equip era una de les preguntes que Pascual responia: “Em preocupa el curt, el mitjà i el llarg termini. En el curt em preocupa que hem de treure els partits, en el mitjà que els jugadors porten molt treball a sobre i això ha de sortir. Hem d’intentar que afecti el menys possible al que tenim programat”.

La Lliga de nou

Després de l’aturada del Mundial, els blaugranes van jugar dissabte a la pista del BM Aragó. “Vam tornar a l’Asobal amb un bon resultat. Ara estem en aquest període postmundial i en les dues o tres properes setmanes hem de treure els resultats com podem i després valorar”, va dir Xavi Pascual.

“És un equip que està a la part de dalt. Allà ens ho van posar molt difícil, especialment a la primera part. Corren molt i tenen molt bona primera línia. Demà espero un bon partit. Si estan a dalt és perquè s’ho mereixen. Aquí ningú regala res”, opinava el tècnic blaugrana sobre l'Helvetia Anaitasuna, proper rival del Barça d’handbol.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut