fcb.portal.reset.password
Sarmiento, baixa a Guadalajara / FOTO: VÍCTOR SALGADO - ARXIU FCB

Sarmiento, baixa a Guadalajara / FOTO: VÍCTOR SALGADO - ARXIU FCB

Dimarts a les 20.30 h el Barça d’handbol jugarà la jornada 13 de la Lliga Asobal a la pista del BM Guadalajara. El tècnic blaugrana ha recordat que sempre és difícil jugar allà, la bona impressió que té del rival i les baixes per al partit de demà.

Amb ganes de millorar

Xavi Pascual té ganes de jugar un bon partit a Guadalajara. El tècnic blaugrana recorda el partit de la temporada passada i ha explicat als periodistes que el BM Guadalajara “ha perdut partits per resultats ajustats”. “No ha perdut la cara en molts partits –ha afegit Pascual-. A Guadalajara no juguem bé darrerament. Fa uns anys que allà no fem bons partits, a veure si dimarts canvia”.

“Es veu l’empremta de César Montes a la banqueta, amb bona defensa 6-0, amb capacitat de llançament i és un equip força complicat, més del que diu la classificació i els resultats”, destacava dels castellans l’entrenador del Barça d’handbol.

Sense Tomás i Sarmiento

Pascual no tindrà a Guadalajara Víctor Tomás i Dani Sarmiento. Tomás segueix de baixa per molèsties a l’espatlla esquerra i Sarmiento té unes molèsties al colze dret que aconsellen descans. Oriol Rey i Álex Márquez ocupen el seu lloc a la llista.

Respecte al partit, Pascual explicava: “Són dos punts més. Important per nosaltres sumar per seguir mantenint la distància al capdavant. Demà intentarem fer un bon partit i treure dos punts de Guadalajara”.

Tornar a dalt