fcb.portal.reset.password

Wael Jallouz

És jove i ja està acostumat que li preguntin per la seva edat. “Era el jugador més jove al Kiel però amb la selecció del meu país ja vaig jugar el Mundial del 2011 i no hi ha res més competitiu que això”, respon amb seguretat Wael Jallouz, l’última incorporació del Barça 2014/15. Arriba amb molta il·lusió i amb ganes de compartir èxits amb els seus nous companys: “Amb Sigurdsson vam coincidir al Kiel però m’he enfrontat a gairebé tots els jugadors del Barça. Els conec bé!”.

Primer acte de Susana Monje al capdavant de l’handbol

La directiva Susana Monje s’ha estrenat com a màxima responsable de l’handbol blaugrana, un càrrec que assumeix amb moltes ganes: “Assumeixo aquesta nova responsabilitat amb molta il·lusió. És un repte i tinc ganes de contribuir a l’exitosa trajectòria de la secció d’handbol”.

Pel que fa al fitxatge del lateral tunisià, Monje ha assegurat que amb ell es consolida una gran plantilla per al curs vinent: “A Wael li desitgem molts èxits. És un jugador que ens havia demanat el nostre tècnic. Amb la seva incorporació acabem d’arrodonir la plantilla de la propera temporada”. En aquest sentit, Monje ha destacat que cinc dels 16 jugadors de la plantilla blaugrana són fets a casa.


Wael Jallouz: "M'he enfrontat a tots els... por fcbarcelona
Tornar a dalt