Wael Jallouz i Oualid Ben Amor, tunisians a la història del Barça d’handbol

Wael Jallouz i Oualid Ben Amor, tunisians a la història del Barça d’handbol

Oualid Ben Amor va ser el primer jugador del país nord-africà que va vestir la samarreta del Barça d’handbol, la temporada 2008/09

Tunísia és un país amb gran tradició d’handbol. Els tunisians solen ser els dominadors de l’handbol africà, competint amb Algèria i Egipte. Tunísia sempre ha estat al podi de les 20 edicions disputades i ha guanyat en nou ocasions. Majoritàriament, els jugadors tunisians disputaven la seva Lliga i la francesa però dos d’ells han vestit la samarreta del FC Barcelona.

Ben Amor, el precursor

Ben Amor va jugar al FC Barcelona la temporada 2008/09. El tunisià va incorporar-se al FC Barcelona a finals del mes de setembre del 2008 i va finalitzar el vincle contractual el 31 de desembre del mateix any.

La lesió al colze dret d’Iker Romero va fer que Oaulid Ben Amor s’incorporés al FC Barcelona. El central tunisià va debutar amb la samarreta blaugrana l’1 d’octubre del 2008 davant el Torrevella.

Va jugar set partits de la Lliga Asobal, en què va marcar nou gols, i va participar en sis enfrontaments de la Lliga de Campions amb vuit gols. A la Copa Asobal va jugar dos partits i va marcar dos gols.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut