fcb.portal.reset.password
Gonzalo Pérez de Vargas, viurà el seu primer Mundial / FOTO: ARXIU-FCB

Gonzalo Pérez de Vargas, viurà el seu primer Mundial / FOTO: ARXIU-FCB

El 24è Mundial d’handbol arrenca el proper dimecres a Doha. Dins del grup dels 12 jugadors blaugrana que el disputaran hi ha diversos que ja saben el que significa jugar un campionat del món mentre són jugadors del Barça i d'altres que ho fan per primera vegada. Repassem qui té l’experiència i qui ho fa per primera vegada.

Els veterans

Jesper Noddesbo, Víctor Tomás, Cedric Sorhaindo i Raúl Entrerríos viuran el seu tercer campionat del món mentre vesteixen la samarreta blaugrana

Tomás ha jugat els mundials 2009, 2013 i ara jugarà el tercer campionat del món a Qatar. Noddesbo, mentre ha estat jugador del FC Barcelona, juga a Doha el tercer Mundial, després d’haver jugat els del 2011 i el 2013.

Raúl Entrerríos viurà el seu tercer Mundial blaugrana després d’haver jugat els del 2011 i el 2013. El mateix cas és el de Cedric Sorhaindo, que ha jugat els dos darrers campionats del món i ara jugarà el tercer com a blaugrana.

Rutenka i Viran, dos mundials blaugrana

Siarhei Rutenka i Viran Morros viuran el seu segon mundial des que vesteixen la samarreta del FC Barcelona d’handbol.

Ambdós van jugar el Mundial d’Espanya 2013 i ara viuran la seva segona cita mundialista a Qatar.

Els debutants blaugrana

Sis seran els jugadors que jugaran un mundial, per primera vegada, des que estan a la disciplina blaugrana.

Jallouz, Sigurdsson, Pérez de Vargas, Lazarov, Karabatic i Saric sabran el que significa jugar al Barça i jugar un Mundial la mateixa temporada.

Tornar a dalt