fcb.portal.reset.password

Karabatic, atenent la premsa / GERMÁN PARGA-FCB

S’apropa el debut i creix l’expectació a Colònia. El FC Barcelona ha viscut un matí de divendres sense descans, en què ha dinat, ha atès la premsa i ha realitzat el seu segon entrenament a terres alemanyes.

L’activitat s’ha centrat principalment al seu hotel de concentració. Tot i que sembli estrany, l’equip ha esmorzat a les 9.30 hores i ha dinat a les 11 hores. La raó: acostumar el cos a un horari poc habitual, com és el del partit de dissabte, que es jugarà a les 15.15 hores.

Tot seguit, els jugadors han gaudit d’una estona d’esbarjo, en què han pogut saludar els amics i rivals d’altres equips, que també s’allotgen al mateix hotel que el conjunt culer. Ha estat poc temps, perquè després s’ha celebrat el Media Call en què l’entrenador i cinc protagonistes de cada equip han hagut d’atendre a la premsa.

En el cas del FC Barcelona, els jugadors que han parlat amb la premsa han estat Gonzalo Pérez de Vargas, Nikola Karabatic, Víctor Tomàs, Gudjon Valur Sigurdsson i Siarhei Rutenka. El missatge era unànime: “El partit contra el Kielce està al 50%”. L’islandès ha reconegut que “no tenim por de dir que volem guanyar el títol”, mentre que el bielorús ha preferit no donar pistes als rivals sobre el seu estat físic.

Xavi Pascual, per la seva banda, ha recordat que “serà una Final a Quatre en què les defenses i les porteries marcaran les diferències”. Per al tècnic, els quatre equips reuneixen característiques semblants. Del partit a semis, una idea: “Hem de pensar que és una final per poder-ne jugar una altra”.

Paral·lelament, Daniel Saric i Kiril Lazarov s'han dirigit al centre de Colònia per prendre part en una sessió de signatura d'autògrafs en què participaven fins a dos jugadors de cada equip.

Majoria blaugrana al set ideal

Abans d’aquesta atenció a la premsa s’ha conegut també el set ideal de la Lliga de Campions. Hi havia majoria blaugrana: Lazarov, Karabatic i Tomàs figuraven en un equip en què també hi eren Mikler (Veszprem), Gensheimer (Rhein-Neckar Löwen), Hansen (PSG) i Sulic (Veszprem).

“Estic molt content de ser al set ideal. És un reconeixement a la feina feta. Que siguem tres de set demostra molt per part del Barça”, ha assegurat Víctor Tomàs. Nikola Karabatic, per la seva banda, ha declarat: “Vull donar les gràcies als que han votat, tot i que crec que no té gaire valor triar aquest set ideal abans de la semifinal i la final. El que volem és guanyar el títol”.

El matí s’ha completat amb un nou entrenament al pavelló Bergischer Ring, ubicat a pocs minuts de l’hotel. Ha estat el punt i final a un matí d’allò més intens per als homes de Xavi Pascual.

[[BOTOVERMELL::LA FINAL FOUR++DE COLÒNIA 2015::http://www.fcbarcelona.cat/handbol/final-four-colonia-2015::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]


FCB Handbol: Media day a Colònia (CAT) by fcbarcelona
Tornar a dalt