Un dia a Dinamarca amb el Barça d’handbol

Un dia a Dinamarca amb el Barça d’handbol

A causa dels horaris de vol els blaugranes canvien la seva rutina habitual en el desplaçament a Dinamarca

Normalment el Barça d’handbol, en els desplaçaments europeus, s'entrena a Barcelona el dia anterior al partit de Champions i viatja a la tarda cap a la destinació. En el cas del partit davant el KIF Kolding, i a causa de la disponibilitat de vols, els blaugranes han viatjat dissabte al matí a Dinamarca.

Palau Blaugrana i arribada a Copenhaguen

Els homes del Barça d’handbol s’han trobat a les 7.30 h per esmorzar plegats al Palau Blaugrana i han sortit cap a l’Aeroport del Prat.

Des d’allà, l’avió els ha portat a la capital danesa en un viatge de 2 hores i 45 minuts. Posteriorment s’han traslladat a l’hotel on s'estaran aquestes dues nits a Copenhaguen i on han dinat a les 14.15 h.

Noddesbo, protagonista, i entrenament a Brondy

Quan l'equip ha acabat de dinar ha estat el moment d’atendre la premsa local, i un home ha captat l’atenció dels mitjans danesos. No és altre que els seu compatriota Jesper Noddesbo. Dues televisions i diversos mitjans escrits han volgut saber l’opinió del pivot blaugrana.

A les 17 h els blaugranes s’han entrenat al Brondy Halle, seu del partit de diumenge a les 16.50 h davant el KIF Kolding, per espai de més d’una hora. Pascual ha repassat els darrers detalls per al duel davant l’altre equip imbatut del grup B.

Sopar i descans

El dia s’acabava per als blaugranes amb el sopar a les 20.30 h i el descans de cara al partit de diumenge. Un partit en què el Barça d’handbol visita una pista sempre complicada on els danesos ja van demostrar el seu potencial guanyant el Flensburg per 14 gols.

També serà el moment de retrobar l’exporter blaugrana Kasper Hvidt, ara a les files del KIF Kolding. Hvidt està al capdavant d'un equip ple de jugadors internacionals danesos que, a més de liderar amb el FC Barcelona el Grup B de la VELUX EHF Champions League, també encapçala la potent Lliga danesa.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut