fcb.portal.reset.password
Pascual i Tomás amb Jordi Torres, cònsol menor d'Encamp. / FOTO:Aleix Tello-FCB

Pascual i Tomás amb Jordi Torres, cònsol menor d'Encamp. / FOTO:Aleix Tello-FCB

Dimecres ha estat el dia, dins l’estada de pretemporada del Barça d’handbol a Encamp, escollit per compartir la feina que els homes de Pascual estan realitzant durant aquests dies. Entrenament obert, roda de premsa al Comú d’Encamp i diverses entrevistes han estat presents a l’agenda dels blaugranes per a avui.

El treball, en obert

La sessió matinal ha estat oberta als mitjans informatius, que han pogut seguir l’evolució dels blaugranes. La sessió s’ha dividit en dues parts. En la primera s’ha realitzat l’escalfament sobre la pista del Comú d’Encamp.

La segona part de l’entrenament de dimecres al matí ha transcorregut al gimnàs, on els jugadors del Barça d’handbol estan agafant la força necessària per afrontar la temporada.

Roda de premsa al Comú d’Encamp

Un cop finalitzat l’entrenament matinal ha tingut lloc la roda de premsa al Comú d’Encamp, a la qual han assistit l’Honorable Cònsol Menor Sr. Jordi Torres, el capità blaugrana Víctor Tomás i l’entrenador Xavi Pascual.

El Sr. Jordi Torres ha destacat: “'És un orgull per al Comú d’Encamp poder tenir de nou la secció d’handbol del FC Barcelona aquí”.

D'altra banda, Víctor Tomás explicava: "És una setmana dura i necessària per estar preparats per afrontar la temporada", parlant sobre la feina que els blaugranes estan desenvolupant a Encamp

Xavi Pascual ha volgut destacar la tasca de la gent d’Encamp durant l’estada de pretemporada del Barça d’handbol: “Vull donar les gràcies a tots els que treballen a Encamp per fer-nos sentir com a casa”.

Temps per a entrevistes

Un cop finalitzada la roda de premsa i el dinar de l’equip ha arribat l’estona que els blaugranes han dedicat a les entrevistes individuals.

Diversos jugadors de l’handbol blaugrana han estat requerits pels mitjans informatius per expressar les seves opinions al voltant d’aquest inici de la feina i els reptes que els esperen al llarg de la temporada.

Dimecres amb triple sessió

Com dimarts, els blaugranes han treballat aquest dimecres en una triple sessió d’entrenament. Al matí la cursa ha obert el dia. A les 11 h el treball al gimnàs ha pres el protagonisme, i a la tarda el treball tàctic a la pista ha estat el centre d’atenció dels barcelonistes.

Tornar a dalt