Triomf i gairebé líders (26-24)

La segona jornada del campionat estatal infantil s'ha saldat amb una nova victòria davant del CD Agustinos d'Alacant

El partit va ser brillant i intens, amb dos grans equips que buscaven la segona victòria i el liderat al Grup I. El FC Barcelona ha iniciat el matx amb un parcial de 6-0, fonamentat amb una gran intensitat defensiva que ha obligat els valencians a demanar temps mort. La diferència s'ha anat escurçant fins a arribar a un empat a 13 al descans, fruit d'algunes imprecisions dels petits de la secció.

La segona part ha estat vibrant i l'Agustinos s'ha posat per davant (16-17) a falta de 17 min per a la conclusió. Un parcial de 8-4 dels catalans, amb una bona intervenció de la porteria blaugrana, els ha situat amb un 24-21 a 4 min del final. Un últim esforç dels alacantins ha situat el 26-24 final.

FC Barcelona: Àlex Negra, Mariano Cuenca, Àlex Mas, Dani Fernàndez (1), Yusupha Kejera (3), Nil Montserrat (1), Joel Campos, Robert Rosell (7), Gerard Tores (1), Joan David Chamorro (1), Pau Pérez, Maxim Bachkarou (9), Dídac Duran, Lluc Borràs (2), Adam Llorente (1) i Oriol Valls.

Darrer pas

El Grup I queda actualment amb el FC Barcelona líder amb 4 punts, seguit d'Agustinos i Granollers amb 2 punts i BM Montequinto amb 0.

Divendres a les 20.15 h al Pavelló Municipal de la Roca del Vallès es viurà un clàssic, el derbi català davant del BM Granollers. La suma de punts a través de la victòria o l'empat classifica els blaugranes, també una derrota sempre i quan sigui igual o inferior a 2 gols.