Torna el Barça d’handbol al Palau Blaugrana

Torna el Barça d’handbol al Palau Blaugrana

Els blaugranes debuten dimecres a casa, davant el BM Aragó, a la primera jornada de la Lliga Asobal 14/15

Les proves ja han acabat i arriba la Lliga. Dimecres a les 20 h, el FC Barcelona obrirà l’Asobal 2014/15 davant el BM Aragó. El partit s’avança, ja que la competició comença el cap de setmana, a causa que els blaugranes disputen des del proper diumenge la Superglobe a Qatar.

Arrencar amb bones sensacions

Els blaugranes arriben a l’inici de la Lliga amb dos títols a la butxaca, la Supercopa Asobal i la Supercopa de Catalunya, i invictes en els partits amistosos disputats al llarg de la pretemporada.

Pascual i els seus homes busquen començar la competició estatal amb un triomf i buscar les sensacions adequades en el joc de cara a la important cita del 7 al 12 de setembre a Doha amb la disputa del Mundial de Clubs d’handbol.

La competició de Lliga permet convocar 16 jugadors, dos dels quals han de ser de l’anomenat ‘cupo adicional’, compost pels joves jugadors del segon equip. Per tant, Pascual decidirà la llista el mateix dimecres a la tarda.

De la mà de Demetrio Lozano

Fins a la temporada passada l’exblaugrana Demetrio Lozano defensava la samarreta del BM Aragó. En aquesta temporada l’exjugador del ‘Dream Team’ de l’handbol canvia de rol i serà el màxim responsable tècnic dels aragonesos.

Lozano lidera un bloc en què es combina la presència de joves jugadors amb veterans com Sorli, Asier Antonio i Val. Un bloc que busca poder situar-se a la zona tranquil·la de la taula i consolidar el projecte esportiu a la capital de l’Aragó.

Els aragonesos han realitzat tres partits de preparació on van caure davant l’Anaitasuna, el Sagunt i la selecció de Qatar.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut