Sisena visita del Barça d’handbol a Suècia

Sisena visita del Barça d’handbol a Suècia

El Barça d’handbol ha guanyat 3 vegades en terres sueques i ha caigut dues en les cinc visites anteriors

Diumenge el Barça d’handbol debutarà a la VELUX EHF Champions League a la pista de l’Alingsas suec. Malgrat el poder i la importància de l’handbol a Suècia, els blaugranes només han disputat cinc partits oficials com a visitants al llarg de la història.

32 temporades enrere

La temporada 1982/83 el Barça d’handbol va jugar el seu primer partit a Suècia. Va ser a l’anada de quarts de final de la Copa d’Europa davant el Heim Göteborg. En aquell partit el Barça es va imposar per 16 a 20 i va rematar l’eliminatòria al Palau per 26 a 18.

La segona visita va ser la temporada 1988/89 i els blaugranes van caure davant l’HK Drott Halmstad per 22 a 20, en quarts d’anada de la Copa d’Europa. El tercer partit oficial a Suècia, també a l’anada de quarts de la Copa d’Europa, el Derbergslids Göteborg va superar el Barça per 22 a 16.

A la fase de grups de la temporada 2006/07 el Hammarby suec va ser rival dels barcelonistes, que es van imposar als suecs per 31 a 34.

La darrera visita

El 26 de febrer de l’any 2012 va jugar el Barça d’handbol el darrer partit a terres sueques. Era el darrer partit de la primera fase de grups i els blaugranes ja tenien el liderat consolidat.

Tot i això els homes de Xavi Pascual es van imposar per 26 a 39 davant el Savehof i es van endur el tercer triomf blaugrana del país nòrdic.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut