Siarhei Rutenka finalitza en el 18è lloc del Mundial d’handbol

Bielorússia perd amb Txèquia per 31 a 32 i posa punt i final a la seva participació mundialista

El Campionat del Món ja és una carpeta tancada per Rutenka i els seus. Després de jugar la President's Cup, competició per establir els llocs del 17 al 24, el blaugrana ja ha posat punt i final als partits a Doha. Rutenka, juntament amb Jallouz, Sigurdsson i Lazarov ja no tenen més partits de competició mundialista.

Rutenka vs Jicha

Dos dels laterals més reconeguts de l’handbol mundial s’han vist les cares en el partit que decidia la President’s Cup. Un jugador del FC Barcelona d’handbol amb Bielorússia, com és Rutenka i un del THW Kiel, com Filip Jicha, s’han jugat el partit del 17è i 18è que ha caigut del costat del txec.

El partit s’ha decidit a la pròrroga i ha estat igualat durant els 60 minuts. Bielorússia dominava per un gol, 28 a 27, i Txèquia ha assolit l’empat que ha portat al temps extra i als triomf dels txecs.

Siarhei Rutenka ha marcat 12 gols i el txec Jicha ha materialitzat sis gols. Aquí podeu consultar les estadístiques del partit Bielorrússia Txèquia