Setmana de doble partit per al Barça d’handbol

Setmana de doble partit per al Barça d’handbol

Tolosa, dijous, i Tarragona, diumenge, destins de l’handbol blaugrana en la quarta setmana de preparació

Les primeres setmanes de temporada serveixen per preparar-se de cara a la competició. El Barça d’handbol arriba a la quarta setmana de preparació i en aquests set dies tindrà dos partits en joc, un hàbit força usual al llarg de la competició de l’handbol blaugrana.

Tolosa, la primera cita

Dijous a les 20 h el FC Barcelona s’enfrontarà a Tolosa a l’equip local, el Fenix Toulouse Handball. El partit amistós, emmarcat dins l’acord pel retorn de Gonzalo Pérez de Vargas, serà el primer dels dos que té previstos aquesta setmana.

El partit a Tolosa serà una gran pedra de toc per afinar la preparació de cara a la Supercopa de diumenge a Tarragona davant el Fraikin BM Granollers.

El Fenix Toulouse va finalitzar en cinquè lloc de la lliga francesa 2013/14, i el dirigeix Toni García, exentrenador de l’handbol formatiu del FC Barcelona i entrenador fins la temporada passada del primer equip del BM Granollers.

La Supercopa, segon títol en joc

Diumenge a les 17 h el FC Barcelona i el BM Granollers sortiran a la pista del Tarraco Arena per dirimir l’enfrontament que donarà el títol de campió de la Supercopa Asobal 2014/15.

Els blaugranes hi arriben com a vigents campions de Lliga, i els vallesans, en qualitat de subcampions de la Copa del Rei.

Amb aquest partit el Barça d’handbol clourà la quarta setmana de preparació. La setmana següent l’inici de la Lliga Asobal i la disputa de la Superglobe seran els centres d’atenció de l’activitat barcelonista.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut