Primer triomf de l’Infantil (48-32)

Primer triomf de l’Infantil (48-32)

Els més petits de la secció van encetar ahir la fase final del Campionat d'Espanya de Clubs, que es disputa enguany a la població de la Roca del Vallès

I l’inici amb una gran victòria davant del campió d'Andalusia, el BM Montequinto per 48 a 32. Tret del gol inicial dels de Sevilla, l'equip blaugrana va estar sempre per sobre del marcador fins al punt d'arribar amb una renda de 7 gols al descans, 22-15. Un atac molt eficient va ajudar a incrementar aquesta diferència fins al resultat final.

Avui al 2n partit de grup (20.30 hores) els portarà a enfrontar-se davant del CD Agustinos, campió de València, on ahir va vèncer el BM Granollers per 28-24.

Van jugar per part blaugrana: Àlex Mas, Àlex Negra, Mariano Cuenca, Dani Fernàndez, Yusupha Kejera, Nil Montserrat, Joel Campos, Robert Rosell, Gerard Torres, Joan David Chamorro, Pau Pérez, Maxim Bachkarou, Dídac Duran, Lluc Borràs, Adam Llorente i Oriol Valls.

Blaugranes a les seleccions

La selecció estatal júnior i la selecció estatal juvenil han convocat diversos jugadors blaugrana per a les competicions que tindran lloc aquest estiu.

A la primera llista de la selecció estatal júnior que jugarà el mundial de la categoria al Brasil hi consten els blaugranes Oriol Rey, habitual d’entrenaments i partits amb el primer equip, i Aleix Gómez.

A la selecció juvenil que disputa el campionat d’Europa Open hi figuren els blaugranes Xoan Ledo, Xavi Castro, Dani Duixebàev, Josep Oliver i Josep Folques.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut