Presentada la Supercopa Asobal a Tarragona

Presentada la Supercopa Asobal a Tarragona

El Tarraco Arena ha acollit la presentació de la XXIX edició de la Supercopa de diumenge entre el FC Barcelona i el Fraikin BM Granollers

Una antiga plaça de braus reconvertida en espai multifuncional serà la seu, diumenge a les 17 h, de la Supercopa Asobal. Dimarts al matí ha tingut lloc la presentació de la final amb la presència de Xavi Pascual, entrenador blaugrana; Antonio Asensio, membre de la comissió esportiva blaugrana; Josep Fèlix Ballesteros, alcalde de Tarragona; Carlos Viver, entrenador del BM Granollers, i Josep Blanchart, gerent del vallesans.

“Un derbi amb el Granollers sempre és un partit especial”

Amb aquestes paraules es referia el tècnic del FC Barcelona d’handbol, Xavi Pascual, al fet de jugar la Supercopa Asobal davant el BM Granollers.

“Un derbi amb el Granollers sempre és un partit especial. Ells arriben a la Supercopa amb el bagatge d’una gran temporada 2013/14. Recordo especialment la Copa Asobal, en què ens van plantar cara durant tot el partit”, ha explicat Xavi Pascual.

Pascual ha recordat: “Poder jugar a Tarragona ens fa una especial il·lusió. És un esdeveniment molt important per a l’handbol català i m’espero un partit complicat. No prenc com a referència el partit de dissabte passat. No serà el mateix. És un nou partit i no sortim amb cap resultat d’avantatge”.

“Un repte preciós”

Poder jugar la final de la Supercopa a Tarragona i davant el Barça és per a Carlos Viver, entrenador del Fraikin BM Granollers, “un repte preciós”. “Serà una bona pedra de toc de cara al que tenim per endavant”, afirma el tècnic vallesà.

Preguntat sobre com podia influir el partit de dissabte passat en la final de la Supercopa de Catalunya, Viver ha explicat: “Espero que no gaire. A la segona part vam perdre la cara al partit. Cal estar durant tot el partit i ser constants”.

Antic jugador d’handbol

L’alcalde la ciutat de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, ha recordat la seva condició “d’antic jugador i entrenador d’handbol al Sagrat Cor de Tarragona”.

Ballesteros ha assegurat: “És un orgull per a mi i per a la ciutat que el primer esdeveniment esportiu, i previ als Jocs del Mediterrani 2017, sigui la Supercopa d’handbol”.

El màxim representant institucional de la Ciutat ha agraït “al FC Barcelona, al BM Granollers i a l’Asobal el fet de poder jugar una competició com la Supercopa a Tarragona”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut