Port Sagunt: El primer dels dos reptes de la setmana per a l’handbol

Port Sagunt: El primer dels dos reptes de la setmana per a l’handbol

Els blaugranes arrenquen la competició setmanal a la pista valenciana, on juguen la sisena jornada d’Asobal

Dimecres a les 20.15 h els homes de Xavi Pascual sortiran a la pista de l’Ovni de Port Sagunt per defensar la imbatibilitat blaugrana a la Lliga. La sisena jornada de la competició domèstica arriba en una altra setmana de doble partit. Diumenge el Palau Blaugrana acollirà la tercera jornada de Champions contra el Besiktas turc.

En ritme ascendent

Els blaugranes arriben a aquest partit setmanal buscant un ritme de forma ascendent que els permeti afrontar el dens calendari que tenen en aquest primer tram de la temporada. Després del partit de Champions davant el Wisla Plock i abans del partit davant el Besiktas, els homes de Xavi Pascual volen un triomf a Port Sagunt.

Aquesta serà la cinquena visita dels blaugranes a Port Sagunt en Lliga Asobal. A les quatre anteriors visites els catalans s’han imposat les quatre vegades per 29 a 32, 20 a 27, 15 a 34 i 28 a 44.

Pascual ha convocat 16 jugadors per al partit davant el Fertiberia Port Sagunt, 15 del primer equip i Aleix Gómez que substitueix el lesionat Víctor Tomás a la convocatòria.

Consolidant un projecte històric

Fertiberia Port Sagunt ocupa la dotzena posició de la taula amb un triomf en cinc partits. Els valencians viuen la seva cinquena temporada a la màxima competició estatal, on va retornar, la temporada 2010/11, després de dècades a les divisions inferiors.

De la mà de l’entrenador Patxi Martí, han incorporat jugadors de nivell com Aidenas Malsinskas i Rolandas Bernatonis i mantenen peces clau de la campanya anterior com Berrios, Plaza o el veterà porter David Bruixola.

Després de la derrota en el derbi valencià davant el BM Benidorm per 34 as 29, els del Port Sagunt cercaran donar una bona imatge i plantar cara als blaugranes davant el seu públic, en un pavelló on es viu un gran ambient d’handbol.  

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut