Onze blaugranes a vuitens de final del Mundial d’handbol

Onze blaugranes a vuitens de final del Mundial d’handbol

Sigurdsson, amb 13 gols, classifica Islàndia; Karabatic i Sorhaindo acaben primers de grup, i Noddesbo, segon amb Dinamarca

Amb aquesta jornada es tancava la primera fase de la competició per passar a les eliminatòries que donen accés al títol i als partits de classificació. El Barça d’handbol gairebé fa ple: 11 dels seus 12 jugadors seran a vuitens de final, i només Rutenka jugarà pels llocs del 17 al 20.

El millor Sigurdsson porta Islàndia a vuitens

La contribució del blaugrana Gudjon Valur Sigurdsson ha estat clau en el triomf d’Islàndia davant Egipte per 28 a 25. El blaugrana ha fet 13 gols, 8 dels quals a la primera part, i ha liderat el triomf i la consegüent classificació per a vuitens.

Aquí podeu consultar les estadístiques del partit Egipte-Islàndia.

Noddesbo contra Sigurdsson a vuitens

El triomf de la Dinamarca de Jesper Noddesbo davant Polònia per 31 a 27 ha deixat els danesos en el segon lloc del grup i es trobarà a vuitens amb la Islàndia del seu company al Barça d’handbol Gudjon Valur Sigurdsson.

Aquí podeu consultar les estadístiques del partit Dinamarca-Polònia.

Karabatic i Sorhaindo, primers de grup

França i Suècia es jugaven el primer lloc del Grup C. Amb Cedric Sorhaindo i Nikola Karabatic jugant a l’atac i la defensa francesa, França ha anat agafant el ritme durant la primera part, i d’un 0-4 desfavorable minut 6 s’ha arribat al descans amb 12 a 11 per als suecs.

A la segona part Suècia sempre ha estat per davant en el marcador fins que al minut 54 França empatava a 23. A partir d’aquest moment, la saviesa de França, les aturades del seu porter i el control del joc de Karabatic han decidit el partit cap als francesos per 27 a 25.

Amb la primera posició obtinguda per França, tindrà com a rival a vuitens l'Argentina.

Aquí podeu consultar les estadístiques del partit França-Suècia.



Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut