Noddesbo, Karabatic i Sorhaindo, a quarts de final

Amb la classificació de Dinamarca i França, vuit jugadors blaugrana seran a quarts de final dimecres vinent

Jesper Noddesbo ha superat al seu company Gudjón Valur Sigurdsson en el partit de vuitens per 30 a 25. Per la seva part França, amb Karabatic i Sorhaindo, s’ha desfet d’Argentina per 33 a 20. Amb aquests resultats, Noddesbo, Karabatic, Sorhaindo acompanyen a Saric, Tomás, Morros, Entrerríos i Pérez de Vargas a quarts de final. Rutenka ha guanyat el creuament de la Presidents Cup i dimarts jugarà pel 17è i 18è lloc.

Noddesbo supera Sigurdsson

Un dels duels blaugrana de vuitens de final ha caigut del costat de Jesper Noddesbo davant el seu company al Barça d’handbol, Gudjón Valur Sigurdsson. Dinamarca ha pres el pols del partit des de l’inici i en el minut 18 dominava per 10 a 5. Un resultat que augmentava al descans, 16-10.

Tot i que Sigurdsson ha estat, com és habitual, un dels referents ofensius d’Islàndia amb 6 gols, no ha estat suficient per superar a la selecció de Noddesbo, en un partit que ha finalitzat amb el 30 a 25 en el marcador per Dinamarca.

Però aquest no serà el darrer duel de Noddesbo amb companys blaugranes, el proper dimecres sortirà a la pista a buscar un lloc en semifinals davant els 4 blaugranes d’Espanya.

Aquí podeu consultar les estadístiques del partit Islàndia -Dinamarca

Karabatic i Sorhaindo segueixen fent camí

França ha superat a una de les revelacions del Mundial, com és Argentina, per 33 a 20 i Nikola Karabatic i Cedric Sorhaindo es trobaran a Eslovènia als quarts de final.

França ha sortit concentrada a l’inici i no ha donat opcions a Argentina a entrar en el joc durant els primers minuts, arribant al descans amb un clar 16 a 6, favorable als 'bleus'.

La segona part continua tenint el color blau de França. El 22 a 9 en el minut 40, donava per sentenciat el partit.

Aquí podeu consultar les estadístiques del partit França-Argentina

Siarhei Rutenka, 9 gols

La selecció bielorussa de Siarhei Rutenka ha superat Bòsnia per 37 a 29 en el primer partit que dóna accés a les posicions 17 i 18 del Mundial.

El blaugrana ha estat el màxim golejador del partit amb 9 gols. Dimarts davant Txèquia, Bielorússia jugarà pel 17è i 18è lloc.