fcb.portal.reset.password
Nicola Karabatic, millor jugador del món 2014 per Handball Planet / FOTO: VÍCTOR SALGADO - ARXIU FCB

Nicola Karabatic, millor jugador del món 2014 per Handball Planet / FOTO: VÍCTOR SALGADO - ARXIU FCB

Un altre guardó a la llarga llista de Nikola Karabatic. El primera línia blaugrana ha estat escollit com a millor jugador del món 2014 per la prestigiosa web especialitzada en handbol Handball Planet.com . Els vots dels fans i els de 24 periodistes experts en el món de l’handbol han donat aquest guardó al francès del FC Barcelona

Un gran any per a Karabatic

L’any 2014 ha estat un gran any per a Nikola Karabatic. Tot el que podia assolir, excepte la Champions, ha estat a l’abast del blaugrana.

Durant l’any 2014, dividit entre les seves dues primeres temporades com a jugador del Barça d’handbol, Karabatic ha assolit la Lliga Asobal, la Copa del Rei, la Supercopa de Catalunya, la Supercopa Asobal i la Superglobe amb el FC Barcelona. A més, va ser escollit membre del set ideal de l’Asobal 2013/14.

Amb la selecció francesa es va proclamar Campió d’Europa de Seleccions 2014 a Dinamarca, després de derrotar els amfitrions a la final per 32 a 41. El joc del blaugrana va fer que el nominessin com a MVP de la competició.

Lazarov i Sigurdsson, entre els millors

Kiril Lazarov i Gudjon Valur Sigurdsson han estat escollits dins de l’equip ideal de l’any 2014 per Handball Planet. Lazarov com a millor lateral dret i Sigurdsson com a millor extrem esquerre.

Lazarov ha ocupat el quart lloc en la votació per esdevenir el millor jugador del món. Rutenka, Tomás, Sorhaindo i Viran Morros també havien estat entre els nominats a ser escollits entre l’equip ideal de la competició.

Guardó per al Dr. Gutiérrez

En el marc de la gala anual que organitza el Col·legi de Metges de Barcelona, el doctor del FC Barcelona d’handbol Josep Antoni Gutiérrez va rebre el premi a l’excel·lència mèdica no hospitalària 2014.

Tornar a dalt