Nikola Karabatic i Danjel Saric, millors jugadors de la Lliga Asobal 2013/14

Nikola Karabatic i Danjel Saric, millors jugadors de la Lliga Asobal 2013/14

Els dos blaugranes han rebut el premi, per primera vegada de manera conjunta, que reconeix els seus mèrits de la passada temporada

Coincidint amb la disputa aquest cap de setmana de la XXV edició de la Copa Asobal ha tingut lloc a Lleó la Gala Asobal, on s’han lliurat els reconeixements al membres de l’equip ideal, i a la vegada ha estat escollit el millor jugador de la temporada passada.

Karabatic i Saric, el millors

Un nou guardó a la llarga llista que acumula, tant en l’àmbit individual com el col·lectiu, el lateral francès del FC Barcelona, que no ha pogut asssitir a la Gala per una indisposició, i un nou reconeixement per al porter del Barça d’handbol.

La seva primera temporada com a blaugrana Nikola Karabatic va sumar sis títols amb el Barça d’handbol: Lliga, Copa, Copa Asobal, Supercopa Asobal, Supercopa de Catalunya i Mundial de Clubs. Títols que també va sumar Saric defensant la porteria blaugrana i que li han valgut un reconeixement a la seva tasca.

Una gala tenyida de blaugrana

A més del reconeixement a Nikola Karabatic, inclòs també dins de l’equip ideal de la Lliga com a millor lateral esquerre, Saric ha rebut el premi al millor porter, i Viran Morros, el de millor defensor.

A més, Víctor Tomás ha estat escollit com a millor extrem dret; Jesper Noddesbo, com a millor pivot, i Kiril Lazarov, com a millor lateral dret. El macedoni ha rebut el premi Powerade com a jugador que més partits va jugar la temporada passada, 38, en competicions Asobal.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut