Logronyo, escenari de la darrera derrota en Lliga de l’handbol

Logronyo, escenari de la darrera derrota en Lliga de l’handbol

Els blaugranes juguen dissabte a la pista on van perdre el darrer partit de competició estatal

Dissabte a les 16.15 h l’handbol blaugrana jugarà un dels partits més importants de la Lliga Asobal 2014/15. El rival és el Naturhouse La Rioja, l’altre equip de Champions de la Lliga Asobal i en una pista on els homes de Pascual van perdre el seu darrer matx de competició domèstica.

Buscant un repte

Els blaugranes arribaven a la jornada 29 de la Lliga Asobal 2012/13 invictes i amb el títol de Lliga ja assolit a la jornada 27 a la pista de l’Ademar de Lleó.

Amb aquestes credencials i preparant la Final a Quatre que va tenir lloc a Colònia a principis de juny d’aquell any, el repte de les darreres jornades de Lliga era aconseguir els 30 triomfs en 30 partits, fet que fins al moment mai havia fet l’handbol blaugrana.

Un llunyà maig del 2013

El 18 de maig de l’any 2013 els blaugranes van tenir la darrera ensopegada en competicions Asobal. Un 33 a 31, amb una gran actuació del porter local Jorge Martínez, deixava els homes de Pascual sense rècord de triomfs blaugrana, aquella temporada.

A partir d’aquell dia el Barça d’handbol ha sumat tots els partits en positiu. Actualment porten 39 triomfs seguits en Lliga Asobal i la temporada 2013/14 van assolir el repte d’acabar la temporada amb 30 triomfs en 30 partits.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut