L’handbol, a 120 minuts de la Final Four de Colònia

L’handbol, a 120 minuts de la Final Four de Colònia

Els blaugranes afronten l’anada de quarts de final de la VELUX EHF Champions davant un Zagreb invicte a casa

Dijous a les 20.10 h i en directe per Esport3 el Barça d’handbol juga el primer partit de l’eliminatòria de quarts de final de la Champions d’handbol, que dóna accés a la Final a Quatre de Colònia. Davant 15.000 aficionats, Pascual i els seus homes cercaran un resultat que ajudi a la tornada, el dissabte 18 a Barcelona, i que obri el camí cap a la Final Four.

El Barça d’handbol ha desplaçat a la capital croata els 16 jugadors del primer equip. Aitor Ariño, recuperat de la lesió, ha viatjat amb l’equip i resta a disposició de Xavi Pascual.

El Barça ha visitat vuit vegades la pista dels croats. El balanç és molt favorable als barcelonistes, que han assolit set triomfs i un empat a Zagreb. Per tant, l’handbol blaugrana resta invicte a Croàcia al llarg de la seva història.

Les darreres temporades el partit d’anada de quarts de final no ha estat gaire bo per als blaugranes. La temporada 2011/12 van caure per sis gols a Copenhaguen; la temporada 2012/13 l’Atlètic de Madrid va guanyar el Barça per cinc gols, i la temporada passada el Rhein Neckar Lowen els va superar per set gols. Pascual i els seus buscaran capgirar aquesta tendència a Zagreb.

Invictes a casa

L'RK Zagreb es mostra invicte aquesta temporada a la seva pista. Els homes entrenats per Veselin Vujovic han estat capaços de derrotar el Kiel, el PSG i el Kolding, entre d’altres, al llarg de la temporada 2014/15 a Europa.

El suport del seu públic, 15.000 veus que ompliran l’Arena Zagreb, l’empremta de Vujovic des de la banqueta i la capacitat defensiva dels croats són tres punts vitals dels de Zagreb amb vista a aquesta eliminatòria de quarts de final.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut