Les dates de la Supercopa de Catalunya d’handbol

Les dates de la Supercopa de Catalunya d’handbol

El Barça d’handbol jugarà la semifinal el 22 d’agost i la possible final serà el dia 23 del mateix mes

La Supercopa de Catalunya 2014 ja té dates. El divendres 22 d’agost el FC Barcelona jugarà la seva semifinal i la possible final serà el dia 23 d’agost, en hora i seu per confirmar.

Els equips participants

L’Handbol Bordils i el BM La Roca, de la Divisió d’Honor Plata, i el Fraikin BM Granollers i el FC Barcelona, de la Lliga Asobal, són els quatre equips que jugaran la Supercopa de Catalunya 2014.

Les semifinals les jugaran el Barça i el Granollers davant d’un dels dos equips de la Divisió d’Honor Plata. Per tant, l’H. Bordils o el BM La Roca serien rivals del Barça en un sorteig que tindrà lloc dimarts, 22 de juliol, a les 18 hores a la seu de la Federació Catalana d’handbol.

El partit de semifinal es jugaria a la pista de l’equip de la Divisió d’Honor Plata i la final, en seu a determinar, serà emesa per Esport3.

El Barça, dominador de la competició

En els diferents noms, Lliga Catalana, Lliga dels Pirineus i Supercopa de Catalunya, i diferents formats de competició, el Barça d’handbol domina àmpliament el palmarès de la competició catalana d’handbol.

Els blaugranes han aixecat el títol català en 25 ocasions. La primera vegada, la temporada 81/82, i la darrera, la temporada 2012/13. La temporada passada, tot i disputar-se les semifinals de la competició, no es va arribar a jugar la final.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut