fcb.portal.reset.password
Lazarov i Rutenka, signant autògrafs a l'anterior edició de la F4 / FOTO:GERMÁN PARGA-ARXIU FCB

Lazarov i Rutenka, signant autògrafs a l'anterior edició de la F4 / FOTO:GERMÁN PARGA-ARXIU FCB

Els blaugranes ja són a Colònia i ara toca centrar-se en la disputa de les semifinals de la Champions d’handbol. Hi ha tota una part de desenvolupament intern, desconeguda pel públic, que us desvelem en aquest article.

1.- A causa de l’horari de la semifinal, 15.15 h, els blaugranes dinaran divendres i dissabte a les 11 h. L’horari de diumenge dependrà de si juguen o no la final.

2.- El menú del dinar de divendres i dissabte serà crema, amanida, espaguetis, vedella i fruita.

3.- 700 aficionats blaugrana animaran el Barça d’handbol en un pavelló de 19.750 persones, on tot l’aforament està venut.

4.- A la semifinal i al partit de diumenge els homes de ‘Pasqui’ vestiran l’equipació blaugrana i els porters la samarreta verda.

5.- El Barça d’handbol ocuparà el vestidor 3 del Lanxess Arena.

6.- Dos seran els entrenaments que els barcelonistes facin a Colònia. Dijous a les 16.30 h i divendres a les 14.30 h. Els entrenaments no tindran lloc al Lanxess Arena.

7.- Divendres a les 13.15 h, Pascual. Sigurdsson, Karabatic, Rutenka, Tomás i Pérez de Vargas es trobaran amb els mitjans informatius a Colònia. A aquella mateixa hora Lazarov i Saric signaran autògrafs al centre de Colònia.

8.- A les 18 h de divendres, Jesper Noddesbo participarà en el Google Hang Out que organitza l’EHF al Lanxess Arena i de les 19 h a les 21 h tot l’equip participa a la ‘Welcome Party’.

9.- El Barça- Kielce es podrà veure per Esport3 i EHFTV. En cas que el Barça arribi a la final, aquesta seria per TV3.

10.- Dissabte a les 9.30 h del matí i diumenge a la mateixa hora, Xavi Pascual ha de comunicar a l’organització quins són els jugadors convocats, sense possibilitat de canvi.

Tornar a dalt