La Super Globe retorna a Barcelona amb el Barça d’handbol

La Super Globe retorna a Barcelona amb el Barça d’handbol

Els blaugranes revaliden el títol després de guanyar per 26-34 l'Al Sadd i ja són bicampions del Mundial de Clubs d’Handbol

Segona participació i segon títol del Mundial de Clubs per al FC Barcelona. L’equip blaugrana d’handbol iguala el Ciudad Real en nombre de títols i són els dos equips que més vegades han guanyat la competició

Ampliant la llegenda

Si l’any anterior la Super Globe era un repte pendent per a l’handbol blaugrana, ara és la confirmació que la llegenda de l’handbol del Barça continua creixent. A les vuits Champions europees del FC Barcelona d’handbol, ara ja sumen dues Super Globe més.

En els darrers anys la Super Globe s’està jugant de manera anual; abans es disputava en diversos anys sense continuïtat. Ara, amb la Super Globe de color blaugrana per segona vegada consecutiva, el FC Barcelona d’handbol domina el panorama històric de l’handbol mundial.

Entre els títols més destacats de l’handbol blaugrana figuren dos Campionats del Món de Clubs, vuit Champions, 21 Lligues i 18 Copes.

Tercer títol de la temporada

Amb la temporada tot just iniciada els blaugranes ja han sumat tres dels set títols que han de poder disputar.

La Supercopa de Catalunya, davant del BM Granollers a Sant Feliu de Llobregat, va ser el primer títol de la temporada. Al títol català el va seguir la Supercopa Asobal, que van jugar també contra el BM Granollers a Tarragona.

El tercer títol de la temporada, la Super Globe, arriba de més lluny, concretament de Doha, capital de Qatar. Ara els blaugranes continuaran el seu camí a la Lliga i iniciaran el trajecte a Europa amb tres títols ja assolits.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut