La penúltima batalla dels blaugranes a Qatar

La penúltima batalla dels blaugranes a Qatar

Set blaugranes en la lluita per les medalles en el 24è campionat del món d’handbol que s’està jugant a Doha

Arriba l’hora decisiva per tornar a Barcelona amb metall. Set blaugranes, quatre amb Espanya, dos amb França i un amb Qatar, juguen avui, divendres, les semifinals del Mundial d’handbol, cercant un lloc a la final. Un duel de blaugranes entre Espanya i França i Saric amb Qatar, davant Polònia, són els penúltims reptes dels jugadors del Barça d’handbol.

Revelació contra consolidació

La revelació del torneig, la selecció de Qatar de Danjel Saric, i un projecte consolidat com a selecció, Polònia, es veuran les cares en la primera semifinal de divendres.

Saric i els seus companys estan fent història al Mundial, ja que són la primera selecció d’Àsia que arriba a unes semifinals mundialistes. El porter blaugrana afirmava: “Lluitarem per la victòria davant Polònia”, paraules amb què mostra l’ambició de l’equip entrenat per l’exjugador i exentrenador del FC Barcelona d’handbol Valero Rivera.

Al davant tindran una selecció basada en jugadors del potent Kielce polonès, el Wisla Plock i la potent Bundeslliga alemanya. Polònia és a semifinals en superar una de les favorites pel títol, Croàcia, a vuitens per 24 a 22.

El partit més blaugrana

Cap partit del Mundial d’handbol podia reunir més jugadors del Barça d’handbol a la pista. En un Espanya – França, sis jugadors entrenats per Xavi Pascual es batran per arribar a la final del Mundial.

Els barcelonistes d’Espanya, Viran Morros, Raúl Entrerríos, Víctor Tomás i Gonzalo Pérez de Vargas, peces clau en el camí espanyol fins a semifinals, tindran al davant dos homes imprescindibles de l’handbol de França, els seus companys Nikola Karabatic i Cedric Sorhaindo.

Serà un partit ple de sentiments i emocions en què la companyonia d’equip s’oblidarà per 60 minuts i en què quatre o dos blaugranes tindran un lloc a la final del Mundial de diumenge.

Noddesbo, en lluita per la cinquena plaça

Jesper Noddesbo jugarà davant Eslovènia per obtenir una de les places del cinquè al vuitè lloc. Unes places que prenen importància de cara a la classificació per a la disputa del torneig preolímpic.

En cas de triomf davant Eslovènia, Dinamarca jugaria davant el guanyador del Croàcia - Alemanya, i en cas de derrota, amb el perdedor per definir les places del 5 al 8.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut