La Lliga continua per al Barça d’handbol

La Lliga continua per al Barça d’handbol

Els blaugranes, líders de la competició, aspiren a mantenir la imbatibilitat a la cinquena jornada de la Lliga Asobal

Avui dimecres a les 20.30 h i al Palau Blaugrana, els homes de Xavi Pascual disputen la cinquena jornada de la Lliga Asobal davant el Globalcaja BM Ciudad Encantada. Els blaugranes volen sumar dos punts més que els mantinguin líders en solitari i els castellans busquen els primers punts a la Lliga.

Entre Champions

El partit davant el BM Ciudad Encantada arriba per als homes de Pascual entre els dos primers partits de Champions. Si dissabte jugaven a Suècia, diumenge a les 12.30 h ho faran al Palau Blaugrana.

Enmig d’aquestes dues jornades arriba el partit de la cinquena jornada de Lliga on Pascual i els seus homes volen seguir amb la ratxa d’imbatibilitat i sumar dos punts més.

La llista definitiva de jugadors convocats no es coneixerà fins ben bé una hora abans del partit. La baixa de Tomás, les molèsties d’Entrerríos, la incorporació de Sorhaindo i la possible presència del juvenil Aleix Gómez són els dubtes a desvelar.

David Balaguer, un referent

Els castellans de Globalcaja Ciudad Encantada han sofert un profund canvi a la seva estructura. L’històric tècnic ‘Zupo’ Equisoaín va deixar pas a Lidio Jiménez a la banqueta i els castellans han incorporat a l’exblaugrana David Balaguer.

Des de l’extrem, Balaguer és un dels homes referents de l’atac de Globalcaja Ciudad Encantada. Ell, Renaud i Welsau Boudahir són els homes més perillosos dels de Conca per a la porteria rival.

A les quatre primeres jornades de Lliga, els castellans no han pogut sumar cap triomf i arriben al Palau, com explicava el seu tècnic, amb un objectiu clar: “Tractar de competir en tot moment, sabem que és impossible sumar i sorprendre’ls, però tractarem de fer les coses bé i que el partit ens serveixi per polir detalls i continuar progressant”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut