La il·lusió torna a la Ciutat Esportiva per al Barça B d’handbol

La il·lusió torna a la Ciutat Esportiva per al Barça B d’handbol

El segon equip afronta els vuitens de Copa davant un dels grans de l’Asobal com és l’Abanca Ademar de Lleó

Arriba un dels grans reptes de la temporada per al segon equip de l’handbol blaugrana. Els joves entrenats per Toni Gerona juguen els vuitens de final de Copa, a partit únic dimecres a les 19.30 h a la Ciutat Esportiva, davant l’Abanca Ademar de Lleó. El filial accedeix a aquesta ronda després de superar als setzens el Frigoríficos Morrazo de la Lliga Asobal.

Cercant més partits de somni

El filial es planteja el repte de jugar contra un dels històrics de l’handbol estatal com és l’Abanca Ademar de Lleó per poder assolir una altra eliminatòria de Copa i jugar més partits d’alt nivell.

El seu entrenador, Toni Gerona, no volia fer paral·lelismes amb el triomf de l’any passat davant el Naturhouse als vuitens: “Hi ha 10 jugadors nous respecte a la temporada passada. Nosaltres planifiquem setmana a setmana i guanyar aquest partit ens donaria el premi de jugar dos partits més”.

Gerona disposa de tots els seus homes a excepció del porter Fran Revuelta, que està reservat per a necessitats del primer equip a la Copa.

Un gran visita la Ciutat Esportiva

Un dels equips amb més història de l’handbol actual i amb més palmarès serà el rival del filial. L’Abanca Ademar de Lleó arriba a Barcelona en setè lloc de la Lliga Asobal i disputant competició europea.

Els homes de Dani Gordo tenen a les seves files tres antics jugadors de l’handbol formatiu blaugrana com Joao, Biosca i Aguirrezabalaga.

“Després d’un any amb nosaltres, Joao està jugant a un gran nivell a Lleó i de ben segur que en un futur serà un home important dins la selecció brasilera”, comentava Gerona de l’antic central del Barça B d’handbol.

El tècnic blaugrana recordava: “Biosca està demostrant a Lleó la seva qualitat, com ja ho havia fet aquí i Mikel Aguirrezabalaga s’ha mostrat en bon estat de forma després de la lesió”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut