La Copa Asobal tanca l’any per al Barça d’handbol

La Copa Asobal tanca l’any per al Barça d’handbol

La disputa de la XXV Copa Asobal, darrer repte de l’any 2014 per a l’handbol blaugrana

Dissabte 20 i diumenge 21 de desembre el Barça d’handbol disputarà la Copa Asobal a Lleó, en el darrer torneig de l’any 2014. Els blaugranes aspiren a assolir el quart títol de la temporada després d’haver guanyat la Supercopa Asobal, la Supercopa de Catalunya i el Mundial de Clubs.

El Naturhouse, primer escull

Els blaugranes hauran de jugar la segona semifinal del torneig davant el NaturHouse La Rioja, un equip que competeix a la VELUX EHF Champions League i que conjuntament amb el Fraikin BM Granollers són els equips que més en forma estan aquesta temporada.

La semifinal tindrà lloc a les 20 h de dissabte a Lleó, seu de la competició. En el darrer precedent entre ambdós equips, a la jornada 9 de la Lliga Asobal, els blaugranes es van imposar per 23 a 34.

A la formació de La Rioja militen il·lustres exblaugranes com Juanín García, Albert Rocas, Ruben Garabaya i el jugador del planter Javi García.

O Granollers o Lleó

La primera semifinal de la XXV Copa Asobal la jugarà l’equip local, l’Abanca Ademar de Lleó, i el Fraikin BM Granollers. En cas que els blaugranes superessin el Naturhouse, el guanyador entre lleonesos i vallesans seria el rival del Barça d’handbol en una hipotètica final.

Dos equips joves es veuran les cares al pavelló de Lleó. Els locals apel·laran a la força que sempre transmet el seu públic i els vallesans voldran repetir l’experiència de la temporada passada, on va jugar la final de la Copa Asobal.

La final tindrà lloc diumenge 21 de desembre a les 17 h i tota la competició es podrà seguir en directe per Sportmanía i Esport3.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut