La competició no para per a l’handbol blaugrana

A les 19 hores, la Lliga Asobal Bauhaus torna al Palau Blaugrana amb un Barça-Blas Gon Villa de Aranda

A les 19 hores el Barça d’handbol torna a la competició. Amb les imatges encara fresques de la classificació de l’equip per a la Final a Quatre de Colònia de dissabte passat davant el Zagreb, Pascual i els seus afronten la jornada 26 de la Lliga amb l’objectiu de treballar de cara a les semis de Champions.

Pascual vol que els seus jugadors mantinguin el nivell competitiu per arribar en òptim estat de forma de cara a la Final Four i a la Copa del Rei, els dos darrers títols en joc de la temporada.

Els partits que queden de la Lliga Asobal Bauhaus serviran per afinar l’estat del Barça d’handbol. Els blaugranes, que arriben com a campions i invictes a la jornada 26, cercaran mantenir la ratxa de triomfs que porten a Lliga, 56 de consecutius, i seguir creixent de cara a Colònia.

El tècnic blaugrana donarà la llista definitiva de convocats aquesta mateixa tarda per afrontar un partit que es jugarà al Palau Blaugrana, abans del partit de Champions de futbol entre el FC Barcelona i el PSG.

Un projecte consolidat

Blas-Gon Villa de Aranda viu la tercera temporada a la màxima competició domèstica de l’handbol i tot apunta que mantindrà la condició d’equip ASOBAL per a la propera temporada. Els castellans ocupen la desena posició de la taula i un sol punt a les cinc jornades que queden de competició els donaria la salvació.

A les dues visites anteriors del BM Villa de Aranda al Palau Blaugrana els blaugranes van superar els castellans per 31 a 27 i per 42 a 24.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut