La competició entra el joc per a l’handbol blaugrana

La competició entra el joc per a l’handbol blaugrana

La semifinal de la Supercopa de Catalunya a la Roca, primer partit oficial del Barça d’handbol 2014/15

Divendres a les 20 h a la pista del BM La Roca el Barça d’handbol jugarà la semifinal de la Supercopa de Catalunya. Aquest serà el primer partit oficial dels blaugranes a la nova temporada, el qual dóna accés a la final de la competició de dissabte a les 17 h a Sant Feliu de Llobregat.

Partits per millorar

Després de l’amistós a Minden, els blaugranes afronten el segon partit de la temporada, el primer de competició oficial. L’objectiu dels blaugranes és doble: millorar el nivell competitiu i assolir el pas a la final de la competició.

Els blaugranes arriben a la Roca finalitzant la tercera setmana de pretemporada. Tres sessions diàries d’entrenament han ocupat els dies dels homes de Pascual.

Tot i que la convocatòria no la farà pública fins abans del partit, Xavi Pascual podria desplaçar algun jugador del segon equip per al partit a la Roca.

El BM La Roca, a Divisió d’Honor Plata

El rival dels barcelonistes a les semifinals de la Supercopa de Catalunya, el BM La Roca, jugarà aquesta temporada a la segona categoria de l’handbol estatal. Els del Vallès viuran la primera temporada en aquesta divisió en què juga també el filial blaugrana.

Entrenats per Guillem Estapé, el BM La Roca compta amb un planter de jugadors formats al club i amb incorporacions com Puguet, Ferrer, Vaquer, Curià,Luque i Deumal per afrontar aquesta nova etapa.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut