KIF Kolding – FC Barcelona: Empat sense efectes (27-27)

Els dos conjunts continuen al capdavant del grup B de la Lliga de Campions després de l’empat a Brondby

El FC Barcelona no s’ha pogut endur la victòria de la pista del KIF Kolding de Copenhaguen, i això que ha anat bona part del partit per davant en el marcador. Però en cap moment ha aconseguit una renda destacable, cosa que finalment ha acabat sent decisiva.

Els danesos han començat manant gràcies en bona part a l’exblaugrana Kasper Hvidt, que, sota pals, ha aturat moltes de les primeres arribades del conjunt dirigit per Xavi Pascual. Amb el 5 a 3 a l’electrònic, els blaugranes han començat a capgirar la dinàmica i s’han posat per davant en el marcador quan ja havien transcorregut deu minuts. Sigurdsson ha estat un dels jugadors més letals de l’atac barcelonista. Tot i així, el Barça no ha aconseguit obrir un forat.

Al 21 Claverly ha substituït Kasper Hvidt a la porteria. Tot i topar-se ara amb un porter que també s’ha mostrat molt segur sota pals, el Barça s’ha posat a falta de quatre minuts per al descans amb un avantatge de quatre gols (11-15). Però Cleverly ha saltat a pista molt fi i ha estat un dels revulsius perquè el partit arribés a la mitja part amb un 14 a 16.

Condemnats en els últims 5 segons

El matx s’ha reprès amb dues aturades consecutives de Daniel Saric. Tot i el poc marge en el marcador, semblava que el Barça tenia el partit sota control, però no podia despitar-se. A poc a poc el Kolding ha trobat la manera d’anar retallant aquesta distància, que ha arribat a ser de quatre gols al minut 45 (20-24). Les nombroses exclusions que han patit tots dos equips no han estat decisives, i quan faltaven deu minuts per al final el partit s’ha posat amb un 23 a 24. Karabatic ha insistit, però els seus gols han estat contrarestats. Amb el marcador ajustadíssim s’ha arribat als últims cinc minuts. Saric ha fet una gran aturada a Karlsson que donava mig triomf. Però una pèrdua de pilota als últims instants, un penal comès per Entrerríos i transformat per Dolk i un últim intent de Lazarov sobre el xiulet final han acabat deixant l’enfrontament en taules.