KIF Kolding – FC Barcelona: Duel de titans a Brondby

KIF Kolding – FC Barcelona: Duel de titans a Brondby

Els dos líders imbatuts del Grup B de la Champions, cara a cara avui diumenge a Dinamarca

Diumenge a les 16.50 h i en directe per Esport3, el KIF Kolding i el FC Barcelona sortiran a la pista del Brondby Halle per dirimir el liderat del Grup B de la VELUX EHF Champions League, a la quarta jornada de la competició, en un dels grans partits de l’handbol europeu.

Constància i concentració

Els blaugranes arriben a la cita de Dinamarca sabent que és un dels partits més complicats del que porten de temporada i davant d’un rival que està invicte en aquesta Champions i que representa un dels països més importants del món de l’handbol com és Dinamarca.

Ser constant, jugar amb un elevat ritme de joc i mantenir la concentració, serien algunes de les claus que Xavi Pascual apuntava a la roda de premsa prèvia, de cara a poder assolir el repte d’un triomf a Brondy.

A Dinamarca Pascual té els 16 jugadors del primer equip a la seva disposició, amb Karabatic ja recuperat de la indisposició estomacal que el va deixar fora del partit davant el Bada Osca.

La dificultat de Dinamarca

Jugar davant un equip on hi ha homes com l’exblaugrana Kasper Hvidt, Bo Spellerberg, Torsten Laen, Lars Jorgensen, entre d’altres, demostra el nivell dels jugadors del KIF Kolding.

A més a més, Dinamarca sempre ha estat un destí complicat per als blaugranes. De les 12 visites en competició oficial, el Barça d’handbol ha assolit 6 triomfs, 3 empats i 3 derrotes.

El KIF Kolding lidera la potent Lliga danesa d’handbol amb 8 triomfs i un empat i va ser capaç de fulminar al campió d’Europa, l'SG Flensburg-Handewitt, per 35 a 21 a la primera jornada de la competició.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut