Guanyen tots els jugadors blaugranes a Doha

Sigurdsson, Sorhaindo, Karabatic i Noddesbo obtenen el triomf amb les seleccions, a la jornada de diumenge del Mundial

Diumenge era l’hora dels blaugranes d’Islàndia, França i Dinamarca i tots van tancar el dia amb triomf. Sigurdsson davant Algèria, Karabatic i Sorhaindo davant Egipte i Noddesbo davant l'Aràbia Saudita.

Dos partits, dos triomfs per a Karabatic i Sorhaindo

La França dels blaugranes Nikola Karabatic i Cedric Sorhaindo suma els seus partits per triomfs. Marcant el territori i demostrant, de nou, que aspiren a tornar a dalt de tot del podi, han superat Egipte per 28 a 24.

Karabatic ha contribuït al triomf francès amb 6 gols en 57 minuts jugats i ha estat escollit MVP del partit. El seu company al Barça d’handbol, Sorhaindo, ha materialitzat 4 gols, amb el 100% d’encert, en 44 minuts sobre la pista del Duhail Arena de Doha.

Sorhaindo: “Ara l’important és sumar punts. En aquests primers partits tots els rivals tenen molta energia, tot i que ens cal treballar més per fer millors partits”.

Aquí podeu consultar les estadístiques del partit Egipte-França

Noddesbo i els seus passen per sobre de l’Aràbia Saudita

Després d’empatar amb Argentina a la primera jornada, els danesos han tret l’orgull i han superat l'Aràbia Saudita per 18 a 38. La diferència de nivell és gran entre ambdues seleccions, però els de l’Orient Mitjà han pagat els plats trencats de l’empat de Dinamarca a la primera jornada.

Jesper Noddesbo ha fet 4 gols de 6 llançaments en els 27 minuts que ha estat sobre la pista.

Aquí podeu consultar les estadístiques del partit Aràbia Saudita-Dinamarca

Sigurdsson obté el primer triomf

Tot i que a la primera part l’equip algerià va plantar cara a Islàndia, 12-13, al descans, Sigurdsson i els seus companys van canviar la seva actuació a la segona part i amb un parcial contundent de 20 a 11 es van emportar el triomf final per 32 a 24.

El blaugrana Gudjon Valur Sigurdsson va realitzar una de les actuacions a les quals ens té habituats a Barcelona amb 8 gols i la totalitat del partit sobre la pista.