El Fertiberia Port Sagunt serà el rival del primer equip a 1/8 de Copa i l'Abanca Ademar Lleó jugarà amb el filial

El Fertiberia Port Sagunt serà el rival del primer equip a 1/8 de Copa i l'Abanca Ademar Lleó jugarà amb el filial

El Barça d’handbol i el segon equip ja coneixen quins seran els seus rivals a l’eliminatòria de Copa del Rei d’handbol de vuitens de final

Divendres al migdia ha tingut lloc el sorteig de vuitens de final de la Copa del Rei d’handbol a la seu d’Asobal. L’emparellament de vuitens farà jugar el primer equip a la pista de Port Sagunt i el filial rebrà a Barcelona l'Ademar Lleó. La data fixada per la celebració dels vuitens, a partit únic, serà el 5 de novembre.

Es troben de nou

El Barça i el Port Sagunt es tornen a trobar en una eliminatòria de Copa, una temporada després. La temporada 2013/14 va ser a quarts de final i els blaugranes es van imposar per 21 a 42 i 44 a 27.

Aquesta temporada el Barça d’handbol ja ha jugat a la pista del Fertiberia Port Sagunt, on va guanyar per 27 a 45.

Un històric de l’Asobal

L'Abanca Ademar Lleón serà el rival del filial blaugrana, en un partit que es jugarà a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Un dels equips històrics de la Lliga Asobal lluitarà amb els joves blaugrana per ser a quarts de final.

El repte d’enfrontar-se a un gran de la Lliga no és nou per Toni Gerona i els seus. La temporada passada van superar als vuitens el NaturHouse La Rioja.

L’opinió dels entrenadors

Xavi Pascual i Toni Gerona, entrenadors del primer equip i del segon equip de l’handbol blaugrana, han valorat els seus respectius emparellaments de vuitens de final de Copa del Rei.

“És un partit complicat. Ens arriben els jugadors de les seleccions i no sabem com estaran. Arriba el partit abans de jugar a Logronyo. Els precedents no valen. No sortim amb 15 gols. No sabem com vindran els jugadors. No vindran de partits sense transcendència i per tant hauran tingut molta càrrega”, considera Xavi Pascual.

Per la seva banda Toni Gerona, entrenador del filial, explicava: “Ademar és un equip amb molta solera que combina jugadors amb experiència i joves jugadors. Tenen grans coneguts per nosaltres com Joao, Mikel Aguirrezabalaga i Nacho Biosca. No tenim por, tenim respecte davant un equip amb experiència. Per nosaltres és un premi per continuar creixent”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut