FC Barcelona – Naturhouse La Rioja: Màxima dificultat

FC Barcelona – Naturhouse La Rioja: Màxima dificultat

Tres dies després de la fi del Mundial el Barça d’handbol juga quarts de final de Copa

Dimecres a les 21 h, en directe per Esport3 i Sportmanía, el Barça d’handbol torna a la competició per jugar els quarts de final de la Copa del Rei davant l’altre equip d’Asobal de Champions, el Naturhouse La Rioja. La perillositat del rival i la poca distància entre la disputa del Mundial i el primer partit fan que el matx d’avui sigui de màxima dificultat.

Dotze blaugranes, de tornada

Al partit d’avui es veurà el retorn a la competició de l’handbol blaugrana després de l’aturada mundialista. Un retorn en què prenen especial significació els dotze blaugranes que han estat disputant el Mundial de Qatar.

Set d’ells, Karabatic, Noddesbo, Sorhaindo, Morros, Tomás, Pérez de Vargas i Entrerríos, no van prendre part en l’únic entrenament que l’equip ha fet aquesta setmana i estan convocats, com la resta de l’equip, per a les 19 h. En aquell moment, i tenint en compte l’estat dels jugadors, Xavi Pascual decidirà la convocatòria.

Avui, en aquest retrobament, l’equip oferirà el títol de la Copa Asobal aconseguit el mes de desembre passat, i serà l’oportunitat de poder veure, en cas que juguin, els ors blaugrana, Karabatic i Sorhaindo, i l’argent, Danjel Saric.

El rival més fort

Al Palau Blaugrana la visita del NaturHouse La Rioja pren una significació especial. La qualitat del rival, tot un equip que lluita per estar entre els 16 millors d’Europa, el moment en què arriba el partit d’anada i el retorn de dos il·lustres exblaugrana, Juanín García i Albert Rocas, donen més importància al partit.

A més a més, els de La Rioja han tingut dos jugadors al Mundial, Rocas, amb Espanya, i Petrus, amb el Brasil. La resta de la plantilla ha pogut treballar durant l’aturada per afrontar el partit d’avui.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut