FC Barcelona – SG Flensburg-Handewitt: 10 dades d’un gran partit

FC Barcelona – SG Flensburg-Handewitt: 10 dades d’un gran partit

El triomf per 36 a 27 davant el campió d’Europa deixa dades destacades de la tasca de l’handbol blaugrana diumenge passat

Guanyar a Europa sempre és una tasca complicada. Si afegim que el vigent campió de la VELUX EHF Champions League visita el Palau i és un equip alemany, la tasca es multiplica. Però els homes de Pascual van assolir un triomf que els classifica per a vuitens de final de la Champions i que repassem en les deu dades següents:

1.- 5.202 espectadors és la millor entrada de l’actual temporada en un partit del Barça d’handbol al Palau Blaugrana. Xavi Pascual i Pérez de Vargas van destacar, en roda de premsa, que el suport del públic havia estat clau.

2.- Gonzalo Pérez de Vargas, amb 19 aturades, es va convertir en una de les claus del triomf blaugrana. Un jugador sorgit de l’handbol formatiu que està demostrant la seva qualitat a Europa.

3.- Els 9 gols de Gudjon Valur Sigurdsson l’han fet membre del 7 ideal de la jornada 6 de la VELUX EHF Champions League i protagonista del reportatge setmanal de l’EHF http://bit.ly/1viNa0f

4.- Amb els 9 d’ahir de Kiril Lazarov, el lateral macedoni del FC Barcelona és el segon màxim golejador de la VELUX EHF Champions League amb 45 gols.

5.- El Barça d’handbol suma 203 gols en sis partits de Champions 2014/15 i amb una mitjana de 33,83 gols per partit és el millor atac de la competició.

6.- En dos partits, l’handbol blaugrana ha marcat 73 gols, 37 a Flensburg i 36 a Barcelona, davant el vigent campió d’Europa.

7.- 22 a 11 va ser el resultat favorable al Barça d’handbol, a la segona part. Una de les millors actuacions dels blaugranes durant aquesta temporada.

8.- El triomf d’ahir davant el Flensburg, lligat a l’empat de Kolding amb Wisla, deixa els blaugranes líders en solitari del Grup B de Champions i ja classificats per a vuitens de final.

9.- Raúl Enterríos amb 6 gols i Nikola Karabatic amb 5, van acompanyar Sigurdsson i Lazarov en la faceta anotadora diumenge al Palau Blaugrana.

10.- Després del partit d’ahir, el FCB Handbol ha jugat 290 partits de Champions. Amb 211 triomfs, 18 empats i 61 derrotes amb 8644 gols a favor i 7010 en contra.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut