FC Barcelona – Orlen Wisla Plock: El retorn de vells coneguts

FC Barcelona – Orlen Wisla Plock: El retorn de vells coneguts

L’entrenador i dos jugadors del rival de diumenge dels blaugranes tenen passat barcelonista

Diumenge a les 12.30 h el Palau Blaugrana acollirà la segona jornada de la VELUX EHF Champions League. Serà un dia de retrobaments a la pista blaugrana. En primer lloc la Champions torna a Barcelona després de més de cinc mesos. El darrer partit va ser la màgica remuntada davant el Rhein Neckar Löwen, i ho fa amb un equip dirigit per Manolo Cadenas i amb Ángel Montoro i Rodrigo Corrales a les seves files.

Cadenas, un entrenador de caràcter

Manolo Cadenas va ser entrenador del FC Barcelona d’handbol des del 2007 fins al febrer del 2009. Cadenas va arribar a Barcelona de Lleó i va substituir Xesco Espar a la banqueta.

Cadenas va intentar proposar el seu caràcter als blaugranes però els resultats no el van acompanyar i Xavi Pascual el va substituir al febrer del 2009. Posteriorment va entrenar el BM Granollers i l’Ademar de Lleó. Actualment simultanieja el càrrec de seleccionador estatal i el d’entrenador del Wisla Plock.

Montoro i Corrales, amb passat blaugrana

Ángel Montoro i Rodrigo Corrales són els jugadors de l’Orlen Wisla Plock que van vestir la samarreta del Barça d’handbol, amb dues trajectòries diferents.

Montoro es va incorporar a la disciplina blaugrana la temporada 2012/13 i va jugar-hi una sola temporada. La temporada 2013/14 va ser cedit al Fenix Toulouse i d’allà, un cop desvinculat del FC Barcelona, va recalar a les files del Wisla Plock.

Rodrigo Corrales va arribar a les categories de formació de l’handbol blaugrana la temporada 2006/07 provinent de Cangas do Morrazo. Va escalar dins les categories inferiors fins simultaniejar el primer equip amb el filial des de l’any 2010.

Del 2012 al 2014 va ser cedit al BM Osca i ara juga a Plock, a mode de cessió, des de l’inici de l’actual temporada. Corrales va formar part del programa de desenvolupament de talents que la secció d’handbol té fixat a la Residència Blume i per on han passat, entre d’altres, Gonzalo Pérez de Vargas i Joan Saubich.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut