FC Barcelona – Juanfersa Grupo Fegar: No val a badar

FC Barcelona – Juanfersa Grupo Fegar: No val a badar

La concentració clau per sumar dos punts més a la Lliga Asobal, per part dels homes de Xavi Pascual

Avui a les 20.30 h i en directe per Sportmanía, el FC Barcelona d’handbol rep al Palau Blaugrana Juanfersa Grupo Fegar de Gijón, darrer classificat de la Lliga. Després d’haver superat dues vegades el vigent campió d’Europa, l'SG Flensburg-Handewitt, els barcelonistes inicien el darrer mes de competició abans de l’aturada mundialista.

Sense relax

Dos punts que sumen igual que d’altres. Amb aquesta idea els jugadors del Barça d’handbol sortiran avui al Palau Blaugrana. La magnitud de la competició no dóna possibilitat de descans i fa que els blaugranes hagin de mantenir la concentració per afrontar el darrer mes de competició.

El partit de Gijón arriba abans de la visita d’Alingsas, el proper dissabte, a la Champions. Per  consolidar el liderat a la Lliga Asobal i mantenir-lo a la VELUX EHF Champions League, Xavi Pascual i els seus homes es veuen obligats a sumar dos triomfs aquesta setmana.

Per al partit d’avui, seguint la dinàmica habitual, el tècnic no farà pública la llista dels 16 jugadors convocats fins a poc abans del partit.

Lluitant a l’Asobal

El Juanfersa Grupo Fegar de Gijón viu la seva segona temporada a la Lliga Asobal. La temporada 2013/14 va finalitzar en 12è lloc i ara lluita per sortir de les posicions de descens.

La bona temporada en el seu debut a l'Asobal va fer que diversos jugadors clau de Gijón anessin a altres equips. aquest fet, lligat a la mala sort que han tingut els d’Alberto Suárez, ha abocateals asturians al darrer lloc de la Lliga.

La temporada anterior el Gijón va caure en la seva visita al Palau Blaugrana per 38 a 25. Entre els seus jugadors destaca el jugador del planter blaugrana Víctor Montoya, el pivot Ángel Pájara i l’extrem David Pellitero, màxim golejador dels asturians amb 44 gols.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut