FC Barcelona – Fraikin BM Granollers: El primer títol Asobal en joc

FC Barcelona – Fraikin BM Granollers: El primer títol Asobal en joc

Un derbi català proclamarà al campió de la XXIX Supercopa Asobal al Tarraco Arena

Diumenge a les 17 h i en directe per Esport3, Barça i Granollers jugaran per decidir el primer títol estatal de la temporada, després d’haver-se jugat ja la Supercopa de Catalunya, en una final que torna a terres catalanes 10 anys més tard.

Busquen sumar un altre títol

Els blaugranes arriben a la final de la Supercopa després d’haver completat la feina de pretemporada i amb l’objectiu de sumar un altre títol a la Supercopa de Catalunya.

Els blaugranes són els dominadors del palmarès de la competició amb 16 títols de les 28 edicions disputades fins al moment i aspira a assolir la tercera Supercopa Asobal consecutiva després de guanyar la del 12/13 per 34 a 31 davant l’Atlético de Madrid i a la temporada passada va superar a Naturhouse per 40 a 31.

Xavi Pascual farà viatjar a Tarragona els 16 jugadors del primer equip per jugar davant BM Granollers

Un Granollers de nivell

Els vallesans juguen la Supercopa Asobal en condició de sotscampió de la Copa del Rei 2013/14. Durant la setmana posterior a la disputat de la Supercopa de Catalunya, els homes de Carlos Viver han preparat el partit amb dos amistosos davant el Fram Reykjavik que han estat triomfs dels vallesans

El Fraikin BM Granollers presenta un planter amb homes experimentats, com el porter Pejanovic, Grundsten i Salva Puig, combinat amb joves valors del seu planter i exjugadors blaugrana com Figueras, García i Ruiz.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut